Yleiset toimitusehdot

Verkkokaupan kautta tilatut tuotteet on mahdollista saada kotiinkuljetettuna tai ne voi noutaa puutarhalta.

NOUTO

Verkkokaupan minimiostoraja on 50€.

Valitsemalla toimitustavaksi ”NOUTO” tilatut tuotteet voi noutaa Onnelan puutarhalta ilman toimituskuluja.

Edellisenä päivänä tehdyt tilaukset ovat noudettavissa puutarhan aukioloaikoina, kuitenkin aikaisintaan seuraavana päivänä klo 12 jälkeen.

Soita puutarhalle 044 0676077 jos et pääse noutamaan tilausta seuraavana päivänä niin voimme sopia toisen noutoajan. Näin emme pakkaa tuotteita turhaan noutopaikalle.

Tilatut tuotteet ovat noudettavissa parkkipaikalta. Parkkipaikalla on opasteet noutopaikalle. Soita tarvittaessa numeroon 044 0676077 jos et löydä tuotteita tai pyydä apua henkilökunnalta. Huomautukset tuotteista on tehtävä noudon yhtyedessä. Ilmoitathan välittömästi henkilökunnalle jos huomaat tilauksessasi virheitä tai puutteita.


TOIMITUS

Verkkokaupan minimiostoraja on 50€.

Toimitusalue: max. 15 km Onnelan Puutarhalta, kuljetusmaksu 10 euroa. Kysy tarvittaessa kuljetusmahdollisuutta yli 15 km etäisyyksille.

Toimitus sisältää yhden toimituksen ilmoitettuun paikkaan. Kauppias sitoutuu toimittamaan tilaukset ilmoittamilleen toimitusalueille. Jos asiakas tilaa toimituksen sellaiselle alueelle, johon tilausta ei voida toimittaa, niin kauppias on ensisijaisesti yhteydessä suoraan asiakkaaseen. Asiakas vastaa siitä, että osoite, johon tilaus on tehty vastaa kaupan toimitusalueita.

Jos haluat tilauksen toimituksen eri osoitteeseen kuin tilaajan osoitteeseen, valitse kassalla ”POIKKEAVA TOIMITUSOSOITE”.

Edellisenä päivänä tehdyt tilaukset voidaan toimittaa aikaisintaan seuraavana päivänä. Tilaukset pyritään toimittamaan arkisin ja lauantaisin klo 13 - 20 välillä. Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä ei toistaiseksi kuljetuksia.

Yli 100€ ostoille ilmainen kotiinkuljetus toimitusalueella eli max. 15 km Onnelan Puutarhalta.

TILAUSVAHVISTUS

Vastaanotettuamme tilauksenne lähetämme teille tilausvahvistuksen. Tilausvahvistus saapuu ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen. Jätä tilausvahvistus talteen siihen asti, kunnes tilaus on hoidettu loppuun. Asiakas vastaa siitä, että ilmoitetut yhteystiedot ovat oikeita.

TILAUKSEN VASTAANOTTO

Toimitus sisältää yhden toimituksen ilmoitettuun osoitteeseen. Tilauksen vastaanottaja sitoutuu olemaan paikalla klo 13-20 välillä ja ottamaan tilauksen vastaan. Kirjoita kassalla osoitetietojen yhteydessä  ”ANNA LISÄTIETOJA” -kohtaan, mikäli vastaanottaja ei ole paikalla ja kirjoita minne tilauksen voi jättää, esim. autokatoksen viereen tai ulko-ovelle jne. Tuotteet ovat toimituksen jälkeen tilaajan vastuulla.

Mikäli toimitukseen vaaditaan ovikoodi tai muu vastaava, kirjoita se myös kassalla osoitetietojen yhteydessä kohtaan ”ANNA LISÄTIETOJA”.

PUUTARHA-ALAN ERITYISPIIRTEET

Puutarha-alalla tuotteiden ulkonäkö vaihtelee sesonkien ja vuodenaikojen mukaan. Kauppa toteuttaa tilaukset niin, kuin ne on tilattu, mikäli se on täysin mahdollista. Muussa tapauksessa kauppias toimittaa tilattuja tuotteita lähinnä vastaavat tuotteet omaa ammattitaitoa ja harkintakykyä käyttäen.

PERUUTUKSET

Tuoretuotteilla ei ole kuluttajansuojalain mukaista palautusturvaa, ellei tuotteessa ole todellista ja osoitettua vikaa. Peruutetuista tilauksista veloitetaan peruutuksesta aiheutuvat todelliset kulut, jotka vähennetään tilauksesta maksetusta summasta. Maksupalautukset ohjataan asiakkaan ilmoittamaan paikkaan.

REKLAMAATIO

Jos syystä tai toisesta et ole tyytyväinen tilaukseen, niin on ensiarvoisen tärkeää, että otat yhteyttä välittömästi kauppiaaseen. Tämä on tärkeää siksi, koska kukat ovat tuoretuotteita ja on tärkeää, että havaitut virheet ovat mahdollisimman pian korjattavissa. Yhteystiedot löydät tilausvahvistuksesta.

RIITATILANNE

Mikäli kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistua osapuolten välisissä neuvotteluissa on kuluttajalla oikeus viedä asia kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Kuluttajariitalautakunnan verkkosivut ovat www.kuluttajariita.fi.

TEKNISET ONGELMAT
Verkkokaupan tai maksupalvelun toimivuuteen liittyvissä teknisissä asioissa ota yhteyttä onnelan.puutarha1@gmail.com tai numeroon 044 0676077.